Wij zijn Jolanda Hoot en Sebo Buitenkamp en rijden van 2 tot 11 januari 2020 de ScanCoveryTrial. Het is een autorit van meer dan 6.500 km door Scandinavië. Een enorme uitdaging, maar een die wij met veel enthousiasme en plezier aangaan. Net als tijdens de tocht van 2018 en 2019 vragen wij met onze deelname vragen wij aandacht voor Nationaal Fonds Kinderhulp.

 

Nationaal Fonds Kinderhulp helpt kinderen die in ons land in armoede opgroeien. Wij vinden dat zij niet buiten gesloten mogen worden, maar helaas is dit voor 1 op de 8 kinderen niet zo vanzelfsprekend. Dat zijn 421.000 kinderen die niet kunnen meedoen met leeftijdsgenootjes maar volwassen zorgen hebben. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemlessen, een dagje uit, een  fiets, opleiding of een laptop mogelijk te maken. Omdat ook zij moeten kunnen meedoen en een mooie toekomst verdienen!

Kinderhulp biedt financiële ondersteuning aan kinderen én jongeren in  armoede van 0 tot 21 jaar, voornamelijk op de volgende gebieden:

 

    Ontwikkeling (opleiding, cursus, sport, zwemles, eenvoudige laptop of  ander schoolmateriaal, muziek, speel- en spelmateriaal)

    Ontspanning (dagje uit, Sinterklaas, weekje kamperen,  broertje(s)-zusje(s) ofwel ‘Brusjesdagen’, pleeggezindagen)

    Basale zaken (fiets, kamerinrichting, kleding)

    Bijzondere zaken (naamsverandering, medicijnen, therapie)

 

https://kinderhulp.nl/

 

Ook nu zoeken wij sponsoren en donateurs om uiteindelijk een mooi bedrag te kunnen overhandigen aan Nationaal Fonds Kinderhulp! Wil je ons, en daarmee Nationaal Fonds Kinderhulp ondersteunen? Maak dan een bijdrage over op:

 

    Rekening NL87 INGB 0000 8937 64

    t.n.v. S.R. Buitenkamp

    o.v.v. Kinderhulp

 

Een kleine bijdrage van velen is uiteindelijk een grote gift!

 

Sponsoren worden uiteraard vermeld op de website van het team en krijgen een naamsvermelding op de auto.

 

Bedankt, Sebo en Jolanda.

 

Teampagina: https://www.scanct.nl/teams/details

FaceBook: https://www.facebook.com/waterrecreatiescancovery/

 

VOLG ONS LIVE: zodra dit actief is wordt de link hier zichtbaar, wij starten met nummer 66.

 

 

 

 

 

Onze sponsoren: